Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (4.44 secunde)
Liderul sindical a precizat ca este inadmisibil ca salariatii sa accepte aceasta decizie a Guvernului, in conditiile in care productivitatea muncii a crescut cu peste 10 procente in 2008, iar PIB-ul pe cap de locuitor a depasit cu peste trei puncte procentuale prognoza facuta la inceputul anului.
Producatorii si importatorii de electrice si electronice ar putea fi obligati sa colecteze de la populatie echivalentul a 20 la suta din cantitatea de produse vandute anual, sub sanctiunea unei amenzi platite catre Fondul de Mediu, daca Executivul va adopta un proiect normativ in acest sens.
Din ce in ce mai multe persoane fizice si juridice nu mai au posibilitatea sa isi achite imprumuturile bancare.
Gabriela Vranceanu Firea s-a hotarat sa rupa tacerea, deranjata de speculatiile care se fac pe marginea casatoriei ei cu primarul Florentin Pandele din Voluntari, la mai putin de 9 luni de la moartea sotului ei.
Romania a facut progrese remarcabile fata de 2009 cand aveati una dintre cele mai slabe economii, iar acum va situati intr-o pozitie mult mai buna decat alte tari din UE." Zau, Franks? ... S-a schimbat aia cu ceva din 2009 incoace?
Situata in sectorul Xochimilco al capitalei Ciudad de Mexico, insula artificiala Isla de las Munecas (Insula Papusilor) e locul ideal unde sa filmezi un episod din A Haunting. Sau un sezon intreg din American Horror Story, ca sa ramanem in anii 2010.
Masura a fost urmata si de dobinzi salbatice si orice mic sau mare intreprinzator mai are probabil cosmaruri din acea perioada. Sub guvernarea calduta a PSD, euro, noua moneda de schimb, a stagnat, crescind usurel, spre marea satisfactie a exportatorilor care mai cistigau ceva si din diferentele de curs.
Asa cum pe vremuri ni se dadeau seara la telejurnal, in direct si la ore de virf, casacaval ori cantitati impresionante de griu la hectar sau otel pe cap de locuitor - simboluri ale fericirii noaste netarmurite - azi ni se dau alegeri.
Tot 17 ani au trecut de cand ati aflat ca in tarile occidentale nu se circula, duminica, alternativ, o data masinile cu numere pare, o data cele cu numere impare, asa cum va explicau "ecologistii" din conducerea de Partid si de Stat.
Pai, domnilor, cum sa se ieftineasca lucrurile, indiferent care sunt ele, cand puterea de cumparare a romanului ramane aproape la o zecime din cea a unui european?!
Romania este coada clasamentului atractivitatii pentru investitori Romania ocupa locul 28 din 34 in clasamentul atractivitatii Romania este pe primul loc in top la cadru fiscal si reglementare Sanatatea si educatia ne trag in jos in topul atractivitatii Investitorii straini sunt descurajati de veniturile pe cap de locuitor Investitiile straine din Romania au fost de 7,25 mld.
Cum pestele de la cap se-mpute vorbele pline de dispret amestecat cu ura pe care si le arunca cei mai importanti oameni din stat, adica Presedintele si Premierul nu avea cum sa fie un exemplu bun pentru romanul care desi este, teoretic "primitor, tolerant, etc" da dovada, tot mai des ca , daca nu uraste trebuie sa dispretuiasca ceva sau pe cineva.
In primul trimestru din 2006, numarul falimentelor in Ungaria a crescut cu peste 15%, in timp ce in Romania numarul firmelor falimentare a crescut cu peste 54%.
In urma statisticilor efectuate, se arata ca consumul de bere a crescut cu 23% fata de cel din sezonul precedent. ... Berea la halba a fost cea mai cautata sezonul acesta, detinand o pondere de 8.5% din consumul total.
In prezent, sase state europene, respectiv Germania, Franta, Marea Britanie, Italia, Spania si Polonia, cumuleaza aproximativ 70% din populatia totala a Uniunii Europene, adica 342,77 milioane de persoane.
Initiatorii subliniaza ca in Bucuresti sunt 270 de tone de praf pe kilometrul patrat, iar speranta de viata este cu 4 ani mai scurta decat cea a locuitorilor din alte orase ale tarii.
"Ca locuitor al Capitalei, sunt extrem de jignit de declaratiile recente facute de Emil Boc la adresa bucurestenilor si cer liderilor PD-L sa-l opreasca pe acesta din deriva sa regionalista", se arata intr-un comunicat remis, joi, Rompres.
1100 de lei pentru un functionar de la Primaria din Bistrita si chiar 1. ... din partea mea nu merita. Pentru oras, c-au mai facut ceva merita, dar pentru cum se poarta cu publicul, nu", a precizat un locuitor.
De altfel, presedintele Asociatiei Producatorilor din Morarit si Panificatie (ROMPAN), Aurel Popescu, spune ca "am avea produse de exportat, dar trebuie sa mai fie si ceva vointa". ... Consumul de paine pe cap de locuitor este in Romania de 113 kilograme pe an, adica vreo 300 de grame pe zi.
Ivan a motivat ca Romania are nevoie de aceasta perioada pentru a recupera din decalajul care o desparte de statele vestice din UE, mentionand diferentele semnificative la nivelul Produsului Intern Brut pe cap de locuitor.
google-analytics.com